Hırsızlar Çelik Kapıyı nasıl açar.?

Hırsızın kapı açma teknikleri

Hırsız çelik kapıları nasıl açar,,

 çok yoğun bir şerkilde insanların kafasında gezen ve sürekli karşılaştığımız sorulardan biri çelik kapıyı nasıl açıyorlar. Genelde kastırarak açıyorlar diye kapı arasına beton atanlar bile var.  

Yani bu durumda betonun kapınıza faydası yoktur. bu zamana kadar duyduğunuz veya işittiğiniz her şeyi bir kenera bırakın  bu başlığımızda ilk önce hangi çelik kapı açılır yazalım monoblok  kilit sistemi olmayan kapı ve kilitlemeden çekip gidilen tüm kapılar betonlu olsa dahi açılır,

  Hırsızlar çelik kapıyı kastırarak açmazlar bunu yıllardan beri kafamızda ve kulaktan kulağa  söylentiler halinde gezmekte  yıl 2014 ve hala aynu taktikler olacak gibi değil !!!,  

En çok  kullanılan taktikler göbek patlatma olarak tarihe geçmektedir yani kapınız kilitli dahi olsa rozetleri patlatıp içeri giriyorlor genellikle kilitli kapıyı kastırarak açamakdıkları için bu yöntemle çelik kapınızın anahtar yuvasını kırıp kendi getirdikleri yuvayı takarak  açılabiliyor.

 Yani bu durumda ister kilitli olsun ister olmasın ister merkezi kilitli çelik kapı olsun hiç fark etmez..  

Bunu önlemenin ve karşısına çıkmanın önlelerini almak aslında çok kolay  kapınıza tuzak kilit takarak  daha zor bir kapı haline getirebilirsiz.  

Bir kaç ucuz yöntemler ile evinizi daha güvenli hale getirebilirsiniz.hırsızlar utanmaz bir varlıktır.  

Kapıdan kovsan  camdan giriyorlar.  Sadece kapınız  değil camlarınızada dikkat ediniz. Çatıkatı ve giriş katlar en çok soyulan katlardır.  

Çatı katını neden tercih ederler  insan trafiği olmadığından işleri kolay olur 

Giriş katları tercih etmeleri hızlı ve kolay kaçmak içindir.  

Tedbirlerinizi  alın küçük ayrıntılar gizlidir herşey

 

Tayfun Güney Üst
12.10.2014

Faydalı Bilgilendirme Teşekkürler.

Furkan Çelik Kapı © Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım

Fiyat Teklifi Alın