Dış Cephe,ye Çelik Kapı Olurmu

BİNA DIŞINA HANGİ ÇELİK KAPI 

Bina dışına ne tarz çelik kapı olması gerek veya suya ve yağmura dayanıklı çelik kapı gibi konuyu bugün tartışacağız. genelde en çok sorulan çelik kapılardan biride  yağmura dayanıklı çelik kapı soruluyor. aslında yağmura dayanıklı çelik kapı zor.

Kimi beyler komple sac kanat kapı yağmura dayanır ve etkilenmez gibi kafası doldurulmuş bir şekilde bizden sac kanatlı kapılardan istiyor. bu kapılar sözde yağmura dayanıklı ve sağlammış. İşte o tamamen  o kapıyı nereden aldığına bağlı kardeşim  kanat göbeği desenli kapılar prese girdiğinde rahat desen verilmesi için o kapıların sacı ince olmaktadır. 

Yani anlayacağınız o kapının dayanıklı olması için  kapının sağlam bir kanat yapısı olması gerek 0,5 mm den kanat yapılıyor bu kadar ince sac nasıl dayanıklı olabilir.size soruyorum kanat göbeğine tıklayarak vurun gelen ses boş bir kapı sesi olacak. 

Evet bu kapı suya ve yağmura dayanıklı,mı bu kapılara pvc kaplama yapılıyor ve kaplama kalitesi iyi olması gerek yani içinde en ufak hava kalmadan kaplama yapılması lazım ileride bu  kapının içinde kalan hava baloncuğu kaplamanın atmasına ve kanın pvc kaplama kısmının soyulmasına neden  oluyor.    

Zamana ve suya dayanıklı kapılar kaliteli markalardan alınması halinde içiniz rahat ve cebiniz güvende olur. merak ettiğiniz sorularınız varsa yorumda bulunabilir ve en kısa zaman içinde  sizlere bilgi verilebilir. 

 

Oya tozar
05.08.2022

Merhaba 191, 200 yağmura elverişli müstakil ev kapısı fiyatı en düşük nedir acaba.

Furkan Çelik Kapı

Ortalama 15/20 Bin TL arasında değişiyor

erhan biz
14.12.2019

merhaba neme gunese dayanikli kapi celik kapi fiyati alabilirmiyim 1 metreye 203 cm

Furkan Çelik Kapı

Yer neresi

Levent gunduz
09.03.2019

Yağmura suya dayanıklı çelik kapınin, normal apartman çelik kapı olcununde ki fiyatı nekadar olur?

Furkan Çelik Kapı

belli olmaz net ölçü olmadan

Gul
30.08.2017

Iyi gunler evimi su basti celik kapiyi degistirmeye. gerek var mi

Gul
30.08.2017

Iyi gunler evimi su basti celik kapiyi degistirmeye. gerek var mi

Furkan Çelik Kapı

durumunu görmek lazım

mithat kösemen
01.11.2015

13 sene önce çelik kapı yaptırdım. kış ayı geldimi kapı çok zor açılıyor. iki elimle kapıyı kendime çekiyorum.bir kişide anahtarı çevirmek suretiyle açılıyor.kapı dış cephede olduğundan etkileniyormu?ne yapmam lazım.selamlar

Furkan Çelik Kapı

kilitleri yağlamanız gerekli ayrıca ufak bir ayar yapılırsa sorun çözülür.

mustafa akdoğan
16.05.2015

3 katlı müstakil bir ev yaptırıyorum. Dış kapıyı koruman için dış önüne pvc'drn bir kısım yaptırmak istemiştim ama çirkin görüneceği için vazgeçtim. Yağmura suya dayanıklı kapı fiyatları nedir acaba?

Furkan Çelik Kapı

ölçüsünü verirseniz yardımcı oluruz

burak kahrıman
21.10.2014

makale için teşekkürler hocam :)

Furkan Çelik Kapı

ben teşekkür edrim

Furkan Çelik Kapı © Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım

Fiyat Teklifi Alın