Çelik kapı

ÇELİK KAPI 

Çelik Kapı, Çelik Kapılar, Çelik Kapı fiyatları, Çelik Kapı Modelleri,

 

Çelik kapılarhttps://www.furkancelikkapi.net/ günümüzde artık hayatımızın bir köşesinde kendimizi biraz daha güvende hissetmek adına malımızı canımızı korumak için demir ve çeliğin karışımı ile yoğrulmuş bir sanat eseri olarak karşımıza çıkmaktadır. 

çelik kapı denince aklımıza sağlamlık geliyor ama malesef günümüzde firmaların tatlı bir rekabeti ile çelik kapı sacındaki malzemeden ister istemez biraz çalınmış hali karşımıza çıkıyor. 

Bir çelik kapı nasıl  olmalı veya nasıl bir malzemeden oluşmalı nasıl bir kilit kullanılmalı montajı nasıl olmalı işte bu konuları herkezin ağzından farklı şekilde 

duymak mümkün nedense her firma kendisine göre bir analiz çıkarmış. 

Mesela piyasada satılan 500 veya 1000 tl arasındaki çelik kapılar için abi yok şöyle sağlam yok böyle iyi yok efendim hırsız bu kapıyı görünce kaçar.:))   

Hayır efendim bu çelik kapılar hırsızı görünce otomatik açılır.. buda bizim görüşümüz..

Evet malesef bazı firmalardan buna benzer vaatler duymak pekala mümkün 

hırsızlar çelik kapıyı nasıl açar öğrenmek için TIKLAYINIZ

İşin aslı çelik kapıyı hırsız açamaz diye bir kavram yok bunu kestirip atmak çok zor sadece oyalayıcı veya vazgeçirici önlemler almanız gerekir. daha fazla detay için TIKLAYINIZ

Biraz önce sağlam bir çelik kapı nasıl olmalı demiştik veya nasıl bir malzeme kullanılmalı gibi bir söylemde bulunduk. 

Alacağınız çelik kapı sac kalınlığı en az 1.5mm olmalı tabiki bu sac kalınlığı piyasada satılan hazır çelik kapılarda bulmanız kesinlikle mümkün değil.  

Ülkemizde malesef dürüst satıcı kalmadığı gibi helal ticarette bitmiş denilecek kadar az  

1.5mm sac kalınlığı  bir çelik kapı yaptırmak isteğenler özel imalat yaptırması gerekmektedir. Çünkü seri üretim olan çelik kapılar yani diğer bir adı ile ( HAZIR ÇELİK KAPI ) sac kalınlıkları 1.2mm den yukarı yapılmıyor. maliyeti biraz daha yüksek çıktığından dolayı rekabet koşulları bunu gerektiriyor. 

insanımızda malesef ucuz fiyata çelik kapı aradığı için firmalar bu yolda daha rahat satış yapabiliyor.  

Aldınız çelik kapıdaki görsellik veya karizması kapınızın sağlam olduğunu işaret etmez bir çelik kapıya istediğiniz her türlü model yapılabilir.  

 Daha fazla ayrıtılar için linklere tıklayanız.

Peki hangi markalar biraz daha güvenli bunu öğrenmek için bağlantımıza TIKLAYINIZ  

Bu makale size yardımcı olmadıysa bize ulaşın İLETİŞİM

 

 

 

 

Fiyat Teklifi Alın