Galata saray'ın kapı ile imtahanı

https://www.milliyet.com.tr/Yaklaşık 1 hafta  önce medya gurubunda bir arkadaşımız galata saray'ın ana giriş kapısına sıkışması sonucu hayatını kaybeden muhabir akıl almaz bir kazaya tanık oldu.  

Milliyet yazarlarından damla yur  konuya açıklık getirmek ve bu tip kapılar hakkında bilgi almak için  Furkan Çelik Kapı ile röportaj yapmıştı. kapının ağırlığı ve sensör koyulmaması kazaya tam manası ile bir cinayet vakasını andırmaya yetti.

 Bu tarz sürgülü ve ağır kapılara sensör takılması şart olmakla beraber. suçu sadece galata saray yöneticilerine değil kapıyı yapan firmayada kesmek mümkün bu işi yapan firma yetkili kişileri bilgilendirmeli ve şartnamede bu sensörü kullanmalıydı.

 Bu kapı aynen asansörlerde ve otomatik kapılardaki gibi hareket sensörlü olmalıydı.  

Şimdi hatalı aramak yerine ülkenin çeşitli yerlerinde bu kapıları kullanan firma yetkilileri kapısına mutlaka sensör takması gerekmekte.

 Hayat bu kadar ucuz'mu  neden üç kuruş için  bu  küçük ama güvenlikli mekanizmalar pas geçiliyor. anlamak mümkün değil ??? Hayatını kaybeden kardeşimize allahtan rahmet geride kalanlara sabır diliyoruz..

https://twitter.com/ceobilisimcom
21.01.2016

Damla Yur bilgiyi kaynağından almış.

Furkan Çelik Kapı

evet

Furkan Çelik Kapı © Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım

Fiyat Teklifi Alın