Çelik Kapı kilit seçimi

Çelk kapı kilit seçimi 

 

Genelde çok karşılaştığımız sorular içinde bu konuyu paylaşmak istedik. Müşterilerimizden yoğun olarak aldığımız sorular içinde kilit seçimi nasıl yapılmalı veya merkezi kilit  açılır,mı gibi benzer konular var birde kilit markaları soruluyor işte cevapları. 

Çelik kapı kilit markaları kale veya daf kilit arasında kalite farkı çok az diyebiliriz. Bu nedenle 2 kilit firmasının verdiği garanti aynı yani yaklaşık 5 yıla kadardır. ve bu firmalar ihracatta çok başarılı firmalar arasındadır.  

Çelik kapı kilitleri monoblok ve taslı olması gerek ve hırsızların açmaması için bu kapılara tuzak kilit takılması ayrıca bir güvenli unsurudur. 

peki tuzak kilit nasıl ve nereden bulunur. bu kilitler büyük yapı marketlerinde yani Koç taş Praktiker gibi yapı marketlerde bulunabilir. ücret bu tarihten itibaren yaklaşık olarak 40 veya 50 tl civarındadır.  

Merkezi kilit açılır,mı diye sorular geliyor eve merkezi kilitler çok rahat açılan bir sistemdir. ama bazı firmalar bunun, da çaresine bakmaya çalışıyor. manüel olan kilitler sizlere daha iyi bir güvenlik kapısı olmaktadır. 

Çelik kapı markaları arasında çok sayıda firma var bunlardan birkaçı çok yüksek fiyatlara satılsada  daha ekonomik fiyatlara satan çelik kapı firmaları star çelik kapı ermetsan çelik kapı  gibi firmalar sizlere uygun fiyat güvencesini sunmaktadır. 

Çelik kapı kilitleri,

 

 

Fiyat Teklifi Alın