Mutfak dolabı

mutfak dolabı

sayfamıza hoş geldiniz,  

 

her yıl değişen modelleri takip etmekte  bir çoğumuz zorlanıyordur mutlaka,  mutfak dolabı yaptırmadan önce neler gerekiyor, nasıl dizayn edilmeli gibi buna benzer konularda size ışık tutacak bir firma vip mutfak dolabının burada sizlere tanıtımını yapmak istiyoruz. 

15 yılı aşkın tecrübesi ile hizmet veren bir firmadır. piyasa koşullarına baktığınızda en uygun fiyatları bulacağınız bir firma istanbulda mutfak dolabı yapanlar arasında şüphesiz kazançlı çıkacaksınız.  

299 t den başlangıç fiyatları ile kampanya başlatmış belirli bir süre için geçerli olan kampanyadan yararlnmak için www.vipmutfakdolabi.com adresine geçiş yapabilirsiniz.  

mutfak dolabı çeşitleri arasında akrilik kapak membran kapak parlak kapak düz kapak herclaas kapak gibi bir çok kapak modelini tercih edebilir ve uygulama veya çizim yapılarak sizlerin onayı ile imalatı yapılmaktadır. 

imalat süreci yapılacak mutfak modelinin  çeşitlerine göre 15 veya 25 iş gününde teslim edilir.  

Bu fiyatlara montaj kurulum keşif herşey dahil olarak hesaplanmaktadır.  

aynı zamanda  boya badana fayans gibi  iç dekorasyon hizmeti sunmaktadır.  

 Hangi kapak tercih edilmeli suya ve rütübete dayanıklı kapaklar hangisi sizlere bu konuda yardımı olmak adına bir kaç konu başlığı açalım   

rütübete dayanıklı kapak cinsleri membran kapak çeşitleridir. bunlarda kapak kenar bantlama sistemi yoktur direk pvc kaplama tek parçadır.  

0,5 veya 1mm 2 mm gibi bantlama çeşitleri buharlı ortamlarda size sorun çıkarabilir.  

Sorun çıkarmayan kapak modelleri membran kapak modelleridir, bunların parlak veya mat desenli modellerinden istediğiniz tarzda model seçebilirsiniz.  

Aşağıda gördügünüz mutfak dolabı akrilik mutfak modelleridir. 

Daha ayrıntılı incelemek için mutfak resimlerine  tıklayınız

mutfak dolabımutfak dolapları

 

Engin gerekli
20.02.2019

Ben mutfak dolabi yaptıracam montaj dahil ne olur 4 kapıda istemistim oda kapisi bana toplam ne olur bu enson

Furkan Çelik Kapı

mutfak dolabi olcusu nedir

Furkan Çelik Kapı © Tüm Hakları Saklıdır. Web Tasarım

Fiyat Teklifi Alın