SARIYER ÇELİK KAPI

Sarıyer Çelik Kapı 

 

ÜRÜNLER

 

  SARIYER ve çevresine  999 TL  İNDİRİMLİ  FİYATLAR İLE  ucuz çelik kapı hizmeti sunmaktayız. Çelik kapı hakkında bilmek istediğiniz ne varsa  bizi aramanız halinde sizlere bilgi akışı ve montaj hizmeti sunmaktayız. 

İstanbulun çeşitli semtlerine servis olanaklarımız mevcuttur.  Kapılarımız standart ve ayarlı kasalı olmaktadır. Genelde tüm ölçülere uymaktadır. Standart dışı ölçülerde ölçüye göre imalat yapılmaktadır.    

sarıyerde çelik kapı fiyatları  veya çelik kapı firmaları arıyorsanız bizden teklif almayı unutmayın 

sarıyer çelik kapı

 

2799 TL ÇELİK KAPI

 

2650 TL ÇELİK KAPI

 

2750 TL ÇELİK KAPI

 

2750 TL ÇELİK KAPI

 

2499 TL ÇELİK KAPI

 

2500 TL ÇELİK KAPI

 

 

Kilitlerde isteğe göre çivi kilit , monoblok  kilit , merkezi kilit sistemli kilit seçenekleri uygulana bilir. Ekonomik çelik kapı tercihlerinizde  standart özellikler kullanılmaktadır.    

Sac kalınlığına göre fiyatlar değişmektedir. 1mm sac kalınlığından başlayan çelik kapılar 2mm kalınlığa kadar ulaşmaktadır. Fiyatlar kapıda kullanılan malzemeye göre değişmektedir. 

Çelik kapı montajınızı 1 saat içinde hızlı bir şekilde yaparak sizlere zahmetsiz ve oturduğunuz yerden hizmet sunmaktayız. Model ve fiyat seçeneklerine göz atmak için TIKLAYINIZ 

Kataloğ modellerimize bakarak beğendiğiniz ürün kodunu bize bildirmeniz halinde hızlı bir şekilde montaj olanaklarımızdan faydalanabilirsiniz. 

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ İÇİN BU BÖLÜME TIKLAYINIZ

 
 
 
Fiyat Teklifi Alın