Beşiktaş çelik kapı 999 TL İndirimli Çelik kapılar

Beşiktaş Çelik Kapı 

 

WhatsApp dan bilgi alabilir veya sipariş verebilirsiniz. 

👇

 ÜRÜNLER 

 

Beşiktaşta ve çevresine  ucuz çelik kapı hizmeti sunmaktayız. Çelik kapı hakkında bilmek istediğiniz ne varsa  bizi aramanız halinde sizlere bilgi akışıve montaj hizmeti sunmaktayız.   

beşiktaş çelik kapı firmaları arasında en uygun çelik kapı fiyatları  sadece bizde imalatçıdan size özel fiyatlar.  

Bina giriş apartman kapısı dış kapı modelleri  için bizden teklif alınız.   

sokak kapısı daire kapıları bina kapısı aparman kapısı site kapısı çift kanatlı kapılar camlı dış kapı modelleri sadece furkan çelik kapı ile çok daha ucuz hemen ara teklif al

TEL: 0539 277 39 57

İstanbulun çeşitli semtlerine servis olanaklarımız mevcuttur.  Kapılarımız standart ve ayarlı kasalı olmaktadır. Genelde tüm ölçülere uymaktadır. Standart dışı ölçülerde ölçüye göre imalat yapılmaktadır.  

Kilitlerde isteğe göre çivi kilit , monoblok  kilit , merkezi kilit sistemli kilit seçenekleri uygulana bilir. Ekonomik çelik kapı tercihlerinizde  standart özellikler kullanılmaktadır.    

Sac kalınlığına göre fiyatlar değişmektedir. 1mm sac kalınlığından başlayan çelik kapılar 2mm kalınlığa kadar ulaşmaktadır. Fiyatlar kapıda kullanılan malzemeye göre değişmektedir. 

Çelik kapı montajınızı 1 saat içinde hızlı bir şekilde yaparak sizlere zahmetsiz ve oturduğunuz yerden hizmet sunmatayız. Model ve fiyat seçeneklerine göz atmak için TIKLAYINIZ 

Kataloğ modellerimize bakarak beğendiğiniz ürün kodunu bize bildirmeniz halinde hızlı bir şekilde montaj olanaklarımızdan faydalanabilirsiniz. 

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ İÇİN BU BÖLÜME TIKLAYINIZ

 

Fiyat Teklifi Alın