Amerikan Kapı Şişermi

AMERİKAN KAPI NEDEN ŞİŞER 

amerikan kapı şişermi

Amerikan kapı genelde herkesin bildiği çok güzel olan kapı modelleridir. peki çok rastladığımız  konulardan biri kapılarımızın kapanmaması ve tabiri caiz ise şişme ve yamulma gibi sorunlar ile karşı karşıya gelmemizdir.  

Kapınızın şişmesinde  olan temel unsurlardan biri aşırı sıcak ortamdır. Bu ne demek oluyor derseniz mesela kışın soba kuranlar kapı yanlarında sobayı aşırı derecede yakarsa kapınızda yamulma olabilir. 

Bir başka konu ise ham kapı iken kapıyı imalatçı firma yatay durumda stokta bekletirse bu durumda kapı zaman içinde yamulmuş oluyor. 

Birde hazır alınan ürünler var bunlar genelde mdf kasadan imalatı yapıldığı için  bu kapının ayarı çabuk kaçabilir. Aldığınız ürünlerde kasa her zaman için ağaç üretimli olsun . Ağaç tozlarından yapılan kasalarda var bunları bilmemeniz gayet normal. 

 Tabi,ki birde ölçülü yapılan imalat sipariş kapılar var bunlarda genelde sorun çıkmaz tabi,ki montajı yapan firma güzel bir şekilde kapının ayarını yaparsa bu tamamen işçilik ile alakalı bir durumdur. 

Amerikan kapınız şişer ise sizin yapacağınız bir durum yok ancak usta ellerinde hayat bulur. 

Ucuz fiyata kapı ancak bu kadar olur demekten başka çare yok. 

 

 

 

Fiyat Teklifi Alın